De lækreste garner

Send os din bestilling - næsten som en webshop

Lækkert garn bl. egen import fra spinderier inden for EU med priser det er sjovt at strikke i.

Garnguf er en lille offline butik, der gør en ære i at være nærværende og behjælpelige med dine projekter og valg.

Det betyder ikke, at du ikke kan få varer fra os, uanset hvor du bor - men det er rigtigt, vi har faktisk ikke så'en en rigtig webshop - men du kan sagtens bestille alligevel.

Se her hvordan
Send os din bestilling - næsten som en webshop

Lækkerier til dine pinde

SE VORES ALBUMS PÅ FACEBOOK OG SEND OS EN BESTILLING - SÅ HAR DU DIN BESTILLING LIGE SÅ HURTIGT DU KAN SIGE HÆKLE-MISKE-MASKE-I-GARNGUF

Velkommen indenfor

GarnGuf er min lille perle - kom indenfor til en snak om syslerier

Mit ønske med Garnguf er man skal kunne strikke, hækle lige hvad man lyster i skønne garn kvaliteter uden det skal ødelægge budgettet.

Bliv gerne inspireret til at kaste sig ud i nye projekter, og dele dem med andre. Jeg har strikket siden jeg var barn, dog med lidt pause, men er kommet rigtig godt i gang inden for de senere år. Efter en arbejdsdag virker det afstressende, at finde strikketøjet frem og glæde sig over lækkert garn og det færdige resultat.
Her holdes der strikke aftener / eftermiddage, så jeg kan præsenterer de lækre garner mødes og inspirerer hinanden, hygge og drikke kaffe. Kvaliteten i højsæde, derfor importeres der garner fra England, Skotland, Irland og Italien, for at kunne give Jer kunder kvalitet til den rigtige pris.

Se næste arrangement
GarnGuf er min lille perle - kom indenfor til en snak om syslerier

Lækkerier til dine pinde

Her står jeg - jeg hedder Vivi... jeg elsker at være i butikken og være der for dig og dine pinde. Der er altid noget at lave i min lille butik, og elsker en sludder for en sladder.